Társkereső-e az AnoTalk?

Sok nézőpontból közelíthetjük meg a kérdést, és általánosságban igaz, hogy egy annyira dinamikus, felhasználókra támaszkodó oldalnál, mint az AnoTalk, meghatározhatja az oldal témáját az is, hogy a többség mire használja. Az egyszerű válasz mindössze annyi, hogy az AnoTalk nem egy társkereső, de használható – és rengeteg ember által használt is – társkeresési célokra. Ha neked egyáltalán nincsenek ilyen szándékaid, akkor is olvass tovább!

Akkor ne is használjam az AnoTalk-ot, ha nem szeretnék társat keresni?
Joggal féltékeny a barátom/barátnőm, ha AnoTalk-ozok?

 

Bár pontos statisztika hiányában nem tudunk konkrét számot írni, de biztosan elmondható, hogy az AnoTalk-ot használók nagyjából fele egyáltalán nem akar társat keresni. Rengetegen használják az oldalt, olyanok is, akik boldog párkapcsolatban élnek, és egyáltalán nem is szeretnének ismerkedni. A barátod vagy barátnőd sem lehet rád féltékeny, hiszen bizonyára bízik benned, és tudja, hogy a célod csupán annyi, hogy elűzd az unalmad, barátokat szerezz, esetleg szórakozz egy jót… Hiszen ezekre is jó az AnoTalk. 🙂

Akkor társkeresésre ne használjam az AnoTalk-ot?

Miért ne tennéd? Olyan ez, mintha az utcán megállítanál egy véletlenszerű embert, majd közölné, hogy ő nem szeretne ismerkedni. Természetesen itt is előfordulhat, de mi hiszünk abban, hogy az AnoTalk és a felhasználóiban rejlő spontaneitás az egyik dolog, ami igazán különlegessé teszi ezt a közösséget. Előfordulhat, hogy olyannal állsz szóba, akivel egyébként sosem tennéd – esetleg olyannal folytatsz egy teljesen jó, de egyszeri beszélgetést, aki nem is ismerkedni jött az oldalra, hanem mondjuk az unalmát enyhíteni. Az is gyakran előfordul, hogy valaki csak szórakozni jön fel, de – talán a véletlen, esetleg a szerencse keze által – egy olyan emberrel kerül össze, akivel mindenképpen szeretne beszélgetni a jövőben. Ez az AnoTalk, itt bármi megtörténhet. Nincsenek korlátok, nincsenek határok, nincsenek szabályok. Az oldal egyszerű: egy véletlenszerű emberrel beszélgetsz, aki lehet bárki, bárhol a világon. Minden más rajtatok múlik, mi sül ki ebből a beszélgetésből.