Kiléted csak a chatpartnered előtt titkos

Felhívjuk figyelmedet, hogy annak ellenére, hogy weboldalunkon teljesen anoním beszélgetésre biztosítunk lehetőséget abból az okból kifolyólag, hogy hiszünk abban, hogy a sorsra és a véletlenre bízva érdekes és izgalmas kapcsolataink alakulhatnak egymással, mi határozottan elutasítunk minden jóízléssel, etikai normákkal vagy törvényekkel szembemenő viselkedést. Utóbbi esetekre vonatkozik a címünk is, így egyértelműen tájékoztatunk, hogy bűncselekmény esetén beszélgetéseid a legtöbb esetben visszanézhetőek, visszakereshetőek.

Mi bízunk benne, hogy weboldalunkat többségében jószándékú emberek használják és a felhasználóinktól kapott pozitív visszajelzések – többek között az ő szavaikkal élve életük szerelmének megtalálása – megerősítenek minket abban, hogy a weboldalunk működtetése jó célokat szolgál.

A mobilverzión történő korcsoport kiválasztása lehetőséget biztosít arra, hogy különböző korosztályok használhassák weboldalunkat és ismerkedhessenek egymással – az általunk meghatározott 3 korcsoport között éles különbség van, ezért felhasználóinktól azt kérjük, hogy mindenképpen a valódi korosztályukat válasszák ki.

Az AnoTalk minden esetben szeretne elkerülni bármilyen negatív élményt vagy tapasztalatot szolgáltatásunkkal kapcsolatosan, minden panasz, probléma, észrevétel, kérdés esetén állunk rendelkezésre az info@anotalk.hu e-mail címen. Beszélgetések visszakeresésére csak hivatalos kérés esetén lehet lehetőség.